Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken de kast van je dromen én komen ze installeren in Roksem. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Een maatkast die het karakter van je woning extra in de verf zet.

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw huis

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met unieke vormen? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Roksem installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Roksem ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Helemaal uniek dus!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten installeren in Roksem: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze installateurs komen de kast op maat monteren in je woonst te Roksem. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Roksem. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Hopelijk tot binnenkort!