DM-Line bouwt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Roeselare. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Roeselaarse woning extra in de verf zet.

Voor elke ruimte van jouw Roeselaarse woonst een originele oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Roeselaarse woonst. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Roeselare. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Roeselare

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. Laat onze installateurs de kast op maat monteren in je huis te Roeselare, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Unieke kasten met karakter

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woonst in Roeselare worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Dat ontwerpt ze 100% uniek!

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Roeselare. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot snel!