Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Roeselare. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Roeselaarse huis extra in de verf zetten. hangmeubel living

Unieke kasten op maat van je woonst in Roeselare

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Roeselare ten volle gerespecteerd. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in Roeselare

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Roeselaarse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een bizarre vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Roeselare geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek. inbouwkast trap

Een hoogwaardige maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Roeselare, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitvoering, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Roeselare. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wanneer wordt mijn maatkast in Roeselare geleverd?

Wanneer we je kast in Roeselare kunnen leveren hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zal je een correcte inschatting krijgen van de levertermijn van zodra je kast besteld is.

Is een op maat gemaakte kast voor mijn woning in Roeselare veel duurder dan een andere, standaard kast?

Neen, niet per se. Omdat je de kast samenstelt volgens jouw wensen, heb je dus ook het prijskaartje in de hand. Onze adviseurs geven je graag een vrijblijvende offerte mee, volledig afgestemd op jouw budget.

Is de maatkast voor mijn woning in Roeselare zelf te monteren?

Wanneer je online of in één van onze showrooms een offerte aanvraagt, bezorg je ons idealiter een situatieschets met afmetingen en/of foto van de kamer waarin je kast komt te staan. Op die manier kunnen we jou een vrijblijvend prijsvoorstel geven. Als je de bestelling dan definitief maakt, komen onze vakmannen langs bij jou in Roeselare voor een professionele opmeting.

Welke materialen worden gebruikt voor het maken van mijn maatkast in Roeselare?

Voor de indeling van de kasten overlopen onze interieuradviseurs samen met jou wat je wenst op te bergen. Samen creëren we op die manier jouw ideale kastindeling. Wanneer je een afspraak hebt in één van onze showrooms, kan je die indeling onmiddellijk in 3D bekijken.