Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Roborst. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Een unieke kast op maat van je woonst in Roborst

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Roborst ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Helemaal uniek dus!

hangmeubel living

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Roborstse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Een kwalitatieve maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Roborst, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woonst in Roborst

Een maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Roborstse woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met speciale vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Roborst geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!