Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat installeren in jouw deelgemeente. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Een hoogwaardige maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Rijmenam, gaat die jaren mee. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. maatkast wit man

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je huis in Rijmenam

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Rijmenamse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Rijmenam geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Rijmenamse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. inbouwkast trap

Een unieke kast op maat van je woonst in Rijmenam

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw huis in Rijmenam worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Compleet uniek dus!

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Rijmenam. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot spoedig!