DM-Line ontwerpt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Rijmenam. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je huis extra in de verf zet.

Een kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Rijmenam: betaalbaar en tijdloos.

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Rijmenam, gaat die jaren mee. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Unieke kasten met karakter

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Rijmenam worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Dat ontwerpt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. 100% uniek dus!

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw woning

Een maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je huis staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Rijmenam geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Rijmenam. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!