Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze plaatsen in Retie. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Retie

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Retiese woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Retie monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. hangmeubel living

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Retiese huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Een unieke kast op maat van je woonst in Retie

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Retie ten volle respecteren. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Altijd 100% uniek dus! inbouwkast trap

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast installeren in Retie

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Retie, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Retie. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wat is de levertermijn voor mijn kast in Retie?

Iedere kast van DM-Line wordt op maat gemaakt. Daardoor kunnen we niet zomaar één prijs plakken op de totaalkost. Hoeveel je uiteindelijk moet betalen hangt af van het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Uiteraard kunnen we hiervoor wel een vrijblijvende offerte opmaken. Die vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Kan de maatkast voor mijn woning in Retie online besteld worden?

Helaas kan je een maatkast van DM-Line niet online bestellen. Wij willen je garanderen dat jouw maatkast perfect aansluit bij je woning in Retie. Daarom nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek op basis waarvan we verdere stappen ondernemen. Een offerte aanvragen of afspraak maken in een winkel kan wel online.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Retie?

Absoluut. Wanneer je na een offerteaanvraag beslist om jouw droomkast te laten maken, sturen we een vakman naar je toe. Hij of zij meet de ruimte waarin de kast moet komen te staan dan nog eens nauwkeurig op.

Hoe deel ik mijn kast in Retie het beste in?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Retie enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.