Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Reppel. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je geld én ruimte. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Reppelse woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je huis in Reppel

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Reppelse woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een ongewone vorm? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Reppel geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een unieke kast op maat van je woonst in Reppel

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woonst in Reppel worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Daardoor is ze 100% uniek. inbouwkast trap

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Reppel, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Reppel. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot spoedig!