Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Reningelst. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je huis in Reningelst

Een DM-Line maatkast? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Reningelstse woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Komt de kast te staan in een ruimte met speciale vorm? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Reningelst installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk. maatkast wit man

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Reningelst

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Reningelst ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je geld én ruimte. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Reningelstse huis extra in de verf wordt gezet. inbouwkast trap

Een hoogwaardige maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat monteren in je woning te Reningelst. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Reningelst. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot snel!