DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Rekkem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Rekkemse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. inbouwkast slaapkamer

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Rekkem, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish.

Unieke kasten op maat van je woonst in Rekkem

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Rekkem ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Daardoor is ze 100% uniek. maatkast wit vrouw

Voor elke ruimte van je huis in Rekkem bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Rekkemse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Rekkem geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Rekkem. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!