Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Reet. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Voor elke ruimte van je huis in Reet bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Reetse huis staat buiten kijf. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Reet geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. hangmeubel living

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Reetse woning extra in de verf zetten.

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Reet

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Reet, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish. maatkast zwart

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Reet

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Reet ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die kasten zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!