Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat installeren in jouw deelgemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Om jouw woonst optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je Pollinkhoofse woning extra in de verf zetten. maatkast wit man

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Pollinkhove

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Pollinkhoofse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Pollinkhove plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te monteren in Pollinkhove: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Onze monteurs komen de kast op maat plaatsen in je woonst te Pollinkhove. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking. maatkast zwart

Unieke kasten op maat van je woonst in Pollinkhove

Ons maatwerk is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Pollinkhove ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Helemaal uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Pollinkhove. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!