DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Pittem. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Pittemse woonst extra in de verf zet. maatkast wit man

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woonst in Pittem

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Pittemse huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Pittem geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te monteren in Pittem: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Na de plaatsing van de kast te Pittem, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering. inbouwkast trap

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Pittem

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Pittem worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Pittem. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot spoedig!