Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Petegem-aan-de-Schelde. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je huis in Petegem-aan-de-Schelde

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een unieke vorm? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Petegem-aan-de-Schelde geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Petegem-aan-de-Schelde

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Petegem-aan-de-Schelde, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitvoering, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol. maatkast zwart

Een unieke kast op maat van je woonst in Petegem-aan-de-Schelde

Ons maatwerk is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Petegem-aan-de-Schelde ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Daardoor is ze 100% uniek.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woning in Petegem-aan-de-Schelde. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!