Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Petegem-aan-de-Leie installeren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Petegem-aan-de-Leie

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Petegem-aan-de-Leie ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus! maatkast wit man

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je huis in Petegem-aan-de-Leie

Een DM-Line maatkast? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Komt de kast te staan in een ruimte met bizarre vorm? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Petegem-aan-de-Leie plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Petegem-aan-de-Leie

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat plaatsen in je huis te Petegem-aan-de-Leie. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft. maatkast wit vrouw

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je ruimte én geld. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Petegem-aan-de-Leie. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Op welk moment wordt mijn kast in Petegem-aan-de-Leie geleverd?

Dat hangt af van verschillende factoren. Wanneer je kast besteld is, geven onze interieuradviseurs een juiste tijdsindicatie mee.

Ligt de prijs van een kast op maat voor mijn woning in Petegem-aan-de-Leie veel hoger dan een standaard kast?

Een kast op maat voor je woning in Petegem-aan-de-Leie hoeft niet per se duur te zijn. Zelf bepaal je de indeling en afwerking, waardoor je ook het prijskaartje mee in de hand hebt. Een offerte vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Meten jullie eerst de ruimte van mijn woning in Petegem-aan-de-Leie op alvorens een ontwerp te maken?

Absoluut. Wanneer je na een offerteaanvraag beslist om jouw droomkast te laten maken, sturen we een vakman naar je toe. Hij of zij meet de ruimte waarin de kast moet komen te staan dan nog eens nauwkeurig op.

Hoe deel ik de kast voor mijn woning in Petegem-aan-de-Leie het beste in?

Voor de juiste kastindeling kan je altijd overleggen met onze interieuradviseurs. Ze helpen je graag bij het vervullen van al je wensen. Maak je een afspraak bij één van onze showrooms, dan kunnen we je de indeling onmiddellijk in 3D tonen.