Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Perk. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Voor elke ruimte van jouw huis een originele oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Perk geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je woning extra in de verf zetten.

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast monteren in Perk

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Perk, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Perk ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Dat ontwerpt ze 100% uniek!

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Perk. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!