Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast van je dromen én komen ze installeren in Pelt. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je graag!

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Pelt

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Pelt, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw Peltse woning

Een maatkast uit ons gamma? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Peltse huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Pelt. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Peltse huis extra in de verf.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Pelt worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Dat bouwt ze 100% uniek!

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Pelt. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!