Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze plaatsen in Passendale. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Een kwaliteitsvolle maatkast: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Na de plaatsing van de kast te Passendale, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

hangmeubel living

Voor elke ruimte van je huis in Passendale bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Passendaalse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met speciale vormen? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Passendale monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Om jouw woonst optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Passendaalse huis extra in de verf.

maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat van je woonst in Passendale

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Passendale worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. De opties zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Passendale. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!