Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Overijse monteren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je huis in Overijse

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Overijsese woning staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Overijse monteren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk. maatkast wit man

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Overijsese woning extra in de verf.

Unieke kasten op maat van je woonst in Overijse

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Overijse ten volle gerespecteerd. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Compleet uniek dus! inbouwkast trap

Een hoogwaardige maatkast: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Overijse, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Overijse. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot gauw!