Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat plaatsen in jouw gemeente. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je huis in Oudsbergen

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Oudsbergse huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met unieke vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Oudsbergen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. hangmeubel living

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Oudsbergse huis extra in de verf wordt gezet.

Unieke kasten op maat van je woonst in Oudsbergen

Wij streven ernaar om uniek te zijn. De afmetingen van jouw woning in Oudsbergen worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus! inbouwkast trap

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te plaatsen in Oudsbergen: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Oudsbergen, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je huis in Oudsbergen. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!