DM-Line bouwt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je droomkast én komen ze plaatsen in Oudenaarde. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Voor elke ruimte van jouw Oudenaardse woonst een inventieve oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Oudenaardse huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Oudenaarde installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

hangmeubel living

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Oudenaarde

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Na de plaatsing van de kast te Oudenaarde, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Oudenaardse woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

maatkast wit vrouw

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Wij streven ernaar om uniek te zijn. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woning in Oudenaarde ten volle gerespecteerd worden. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Oudenaarde

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Oudenaarde?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Oudenaarde op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. Om niet voor verrassingen te komen staan, maken we graag een kostenraming voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Oudenaarde online bestellen?

Helaas is het niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw Oudenaardse woning komt te staan volledig naar wens te kunnen maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden. Op die manier gaan we misverstanden uit de weg en krijg jij de kast van je dromen.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Oudenaarde?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Oudenaarde monteren.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Oudenaarde. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!