Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Opbrakel. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van je woonst in Opbrakel bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Opbrakelse huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Opbrakel installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk. maatkast wit man

Unieke kasten op maat van je woonst in Opbrakel

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw huis in Opbrakel worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. 100% uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Opbrakelse woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. maatkast zwart

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te monteren in Opbrakel: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Opbrakel, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Opbrakel. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!