Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Oordegem. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Voor elke ruimte van jouw huis een inventieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Oordegem installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je woning extra in de verf wordt gezet.

Een kwaliteitsvolle maatkast monteren in Oordegem: betaalbaar en tijdloos.

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Oordegem, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

DM-Line ontwerpt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Oordegem ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Compleet uniek dus!

DM-Line bouwt maatkasten passend bij je woonst in Oordegem. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot snel!