Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast monteren in jouw deelgemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je huis extra in de verf.

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast installeren in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat installeren in je woning te Onze-Lieve-Vrouw-Waver, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Unieke kasten met karakter

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Onze-Lieve-Vrouw-Waver ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Onze-Lieve-Vrouw-Waver geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot gauw!