Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Een kast op maat van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Onze-Lieve-Vrouw-Lombeekse woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk. maatkast wit man

Unieke kasten op maat van je woonst in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering. inbouwkast trap

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Onze-Lieve-Vrouw-Lombeekse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!