Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw huis

DM-Line maatkasten? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je huis staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een bizarre vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw huis in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. Wij bieden je heel wat opties aan. Dat bouwt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Compleet uniek dus!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten monteren in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. DM-Line bouwt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!