Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast plaatsen in jouw deelgemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je huis extra in de verf.

Voor elke ruimte van jouw woning een originele oplossing

DM-Line maatkasten? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Onkerzele geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Wij streven ernaar om uniek te zijn. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Onkerzele ten volle respecteren. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. 100% uniek dus!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten monteren in Onkerzele: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Onze monteurs komen de kast op maat plaatsen in je woning te Onkerzele. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Onkerzele. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot spoedig!