Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line bouwt de kast waar jij van droomt en komt ze monteren in Oevel. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te laten monteren in Oevel: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze installateurs komen de kast op maat plaatsen in je huis te Oevel. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je huis extra in de verf.

Voor elke ruimte van jouw woonst een originele oplossing

DM-Line maatkasten? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Oevel plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Unieke kasten met karakter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. De afmetingen van jouw woonst in Oevel worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Volledig uniek dus!

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Oevel. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot snel!