Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van je woning in Oevel bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Oevelse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met speciale vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Oevel geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. maatkast wit man

Unieke kasten op maat van je woonst in Oevel

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Oevel ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Volledig uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Oevelse woonst extra in de verf zetten. maatkast zwart

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te installeren in Oevel: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Oevel, gaat die jaren mee. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Oevel. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!