Al 27 jaar lang bouwt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wij maken de kast van je dromen én komen ze monteren in Oetingen. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van jouw huis een verfrissende oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Oetingen monteren. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten plaatsen in Oetingen: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Oetingen, gaat die jaren mee. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Om jouw woonst optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Oetingen ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Oetingen. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot snel!