Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Nossegem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je huis in Nossegem

Een kast op maat van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Nossegemse woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Nossegem. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. maatkast wit man

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Nossegemse huis extra in de verf zetten.

Unieke kasten op maat van je woonst in Nossegem

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Nossegem ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus! maatkast wit vrouw

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te plaatsen in Nossegem: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Nossegem, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Nossegem. Die kasten zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!