Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze in Ninove monteren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Een hoogwaardige maatkast: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Ninove, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering. inbouwkast slaapkamer

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je Ninoofse woning extra in de verf zetten.

Een unieke kast op maat van je woonst in Ninove

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Ninove ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus! maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Ninove

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Ninoofse woning staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Ninove. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis in Ninove. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier verder. Tot snel!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Wat moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Ninove? D Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Ninove?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Wie graag een correcte inschatting krijgt van de levertermijn, kan terecht bij onze interieuradviseurs.

Ik wil de maatkast voor mijn woning in Ninove graag online bestellen, kan dat?

Een op maat gemaakte kast voor je woning in Ninove hoeft niet noodzakelijk veel duurder te zijn dan een standaard kast. Het grote voordeel van een kast op maat is dat je de indeling en afwerking volledig naar eigen wens samenstelt. De prijs varieert naargelang die keuzes. Onze interieuradviseurs geven je graag vrijblijvend een offerte afgestemd op jouw beschikbare budget.

Komen jullie mijn woning in Ninove op voorhand opmeten voor het maken van de kast?

Nee, dat hoef je zelf niet te doen! Met veel plezier komen onze vakmannen naar je toe om je kast in elkaar te zetten. Dat doen ze met de nodige zorg en oog voor ieder detail. Bovendien laten ze je woning steeds netjes achter. Je mag rekenen op een prachtig eindresultaat.

Met welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Ninove gemaakt?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Ninove enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.