Sinds 1993 ontwerpt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast van je dromen én komen ze installeren in Nieuwpoort. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een unieke kast met een sprekend karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Nieuwpoort worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

maatkast wit man

Een hoogwaardige maatkast monteren in Nieuwpoort: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Nieuwpoort, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line bouwt maatkasten die het karakter van je Nieuwpoortse woonst extra in de verf zetten.

maatkast wit vrouw

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw Nieuwpoortse woning

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Nieuwpoortse huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met speciale vormen? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Nieuwpoort monteren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Nieuwpoort

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Nieuwpoort?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Nieuwpoort, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Nieuwpoort online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Nieuwpoortse woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Nieuwpoort om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Nieuwpoort om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Nieuwpoort. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!