Al 27 jaar lang bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze plaatsen in Nieuwenhove. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van jouw woonst een inventieve oplossing

DM-Line maatkasten? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met ongewone vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Nieuwenhove geplaatst. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je geld én ruimte. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je woning extra in de verf zetten.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw huis in Nieuwenhove ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast monteren in Nieuwenhove

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. DM-Line bouwt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Nieuwenhove, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Nieuwenhove. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!