DM-Line bouwt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast monteren in jouw gemeente. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te laten installeren in Niel: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Niel, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft.

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw Nielse woonst

De maatkasten van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Nielse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Niel geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Nielse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Niel ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Daardoor is ze 100% uniek.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Niel. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!