DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je droomkast én komen ze installeren in Nevele. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Een hoogwaardige maatkast monteren in Nevele: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Nevele, gaat die jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish.

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw huis

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Nevele geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Ons maatwerk is altijd uniek. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Nevele ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Dat ontwerpt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Daardoor is ze 100% uniek.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je woning extra in de verf zetten.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Nevele. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!