Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast monteren in jouw deelgemeente. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Nerem ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast installeren in Nerem

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Nerem, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Voor elke ruimte van jouw huis een verfrissende oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Nerem. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Nerem. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!