Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze plaatsen in Neerwinden. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Neerwinden, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering. inbouwkast slaapkamer

Voor elke ruimte van je woning in Neerwinden bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Neerwindse woning staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met ongewone vormen? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Neerwinden monteren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Neerwinden

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. De afmetingen van jouw woning in Neerwinden worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus! inbouwkast trap

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Neerwindse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Neerwinden. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot gauw!