Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat plaatsen in jouw deelgemeente. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Voor elke ruimte van je woonst in Neerlinter bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Neerlinterse woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Neerlinter. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek. inbouwkast slaapkamer

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Neerlinterse woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Neerlinter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Neerlinter ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek. inbouwkast trap

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Neerlinter

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Neerlinter, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Neerlinter. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!