Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast plaatsen in jouw deelgemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van jouw huis een originele oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woning. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Neerlanden geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je huis extra in de verf wordt gezet.

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Neerlanden

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Neerlanden, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Neerlanden ten volle respecteren. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Neerlanden. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot spoedig!