Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast monteren in jouw deelgemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Unieke kasten met karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Neerhespen ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Voor elke ruimte van jouw huis een verfrissende oplossing

De maatkasten van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woning. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Neerhespen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line ontwerpt maatkasten die het karakter van je woning extra in de verf zetten.

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Neerhespen

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. DM-Line bouwt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwalitatief. Na de plaatsing van de kast te Neerhespen, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Neerhespen. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!