Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je droomkast én komen ze plaatsen in Nederbrakel. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je woonst extra in de verf zet.

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw woning

DM-Line maatkasten? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met unieke vormen? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Nederbrakel installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Nederbrakel

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Nederbrakel, gaat die jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Nederbrakel ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

DM-Line ontwerpt maatkasten passend bij je woonst in Nederbrakel. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot spoedig!