Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Nederbrakel. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je maar al te graag!

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Nederbrakel

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Nederbrakel, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking. inbouwkast slaapkamer

Voor elke ruimte van je woning in Nederbrakel bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Nederbrakelse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Nederbrakel geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Unieke kasten op maat van je woonst in Nederbrakel

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Nederbrakel ten volle gerespecteerd. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Helemaal uniek dus! inbouwkast trap

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Nederbrakelse woonst extra in de verf.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Nederbrakel. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!