Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je droomkast én komen ze installeren in Nazareth. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Unieke kasten met karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw huis in Nazareth ten volle gerespecteerd worden. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Wij bieden je heel wat opties aan. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat bouwt ze 100% uniek!

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te laten installeren in Nazareth: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Onze monteurs komen de kast op maat monteren in je huis te Nazareth. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Nazarethse huis extra in de verf zet.

Voor elke ruimte van jouw Nazarethse woonst een verfrissende oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Nazarethse woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Nazareth plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Nazareth. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot spoedig!