Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line bouwt de kast waar jij van droomt en komt ze monteren in Munsterbilzen. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Munsterbilzen ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Dat ontwerpt ze 100% uniek!

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw woning

De maatkasten van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woning staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Munsterbilzen plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Een kwalitatieve maatkast plaatsen in Munsterbilzen: betaalbaar en tijdloos.

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Munsterbilzen, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Munsterbilzen. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!