Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat installeren in jouw deelgemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Een hoogwaardige maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Onze monteurs komen de kast op maat monteren in je woning te Munkzwalm. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je huis in Munkzwalm

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Munkzwalmse huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de uitvoering? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Munkzwalm installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Munkzwalm

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Munkzwalm ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

maatkast wit vrouw

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Munkzwalmse huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woning in Munkzwalm. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!