Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je droomkast én komen ze monteren in Mortsel. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Ons maatwerk is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Mortsel ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

maatkast wit man

Voor elke ruimte van jouw Mortselse woning een verfrissende oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Mortselse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Mortsel plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwalitatief.

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten plaatsen in Mortsel: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Mortsel, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

maatkast wit vrouw

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line bouwt maatkasten die het karakter van je Mortselse woonst extra in de verf zetten.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Mortsel

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Mortsel?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Mortsel op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. Om niet voor verrassingen te komen staan, maken we graag een kostenraming voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Mortsel online bestellen?

Helaas is het niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw Mortselse woning komt te staan volledig naar wens te kunnen maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden. Op die manier gaan we misverstanden uit de weg en krijg jij de kast van je dromen.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Mortsel?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Mortsel monteren.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Mortsel. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!