Sinds 1993 ontwerpt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Mortsel. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een hoogwaardige maatkast installeren in Mortsel: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze installateurs komen de kast op maat monteren in je woning te Mortsel. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

inbouwkast slaapkamer

Voor elke ruimte van jouw Mortselse huis een inventieve oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Mortselse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Mortsel geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Mortselse huis extra in de verf.

maatkast wit vrouw

Een unieke kast met een sprekend karakter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woning in Mortsel ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Altijd 100% uniek dus!

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Mortsel

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Mortsel?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Mortsel op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. Om niet voor verrassingen te komen staan, maken we graag een kostenraming voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Mortsel online bestellen?

Helaas is het niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw Mortselse woning komt te staan volledig naar wens te kunnen maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden. Op die manier gaan we misverstanden uit de weg en krijg jij de kast van je dromen.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Mortsel?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Mortsel monteren.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Mortsel. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!