DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Mortsel. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Mortselse woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. maatkast wit man

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je huis in Mortsel

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Mortselse huis staat buiten kijf. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een bizarre vorm? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Mortsel monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te installeren in Mortsel: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat installeren in je huis te Mortsel, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol. maatkast zwart

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Mortsel

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Mortsel ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. 100% uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Mortsel. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!