Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Molenbeersel. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Voor elke ruimte van je woning in Molenbeersel bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Molenbeerselse woning. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Molenbeersel. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol. hangmeubel living

Unieke kasten op maat van je woonst in Molenbeersel

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Molenbeersel ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Helemaal uniek dus!

Een hoogwaardige maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Molenbeersel, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft. maatkast wit vrouw

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je geld én ruimte. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Molenbeerselse woonst extra in de verf zetten.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis in Molenbeersel. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!