DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Messelbroek plaatsen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Unieke kasten op maat van je woonst in Messelbroek

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Messelbroek ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek! maatkast wit man

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woonst in Messelbroek

Een kast op maat van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Messelbroekse huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Messelbroek plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Messelbroekse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. maatkast zwart

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast monteren in Messelbroek

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Messelbroek, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Messelbroek. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot snel!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Messelbroek?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Wie graag een correcte inschatting krijgt van de levertermijn, kan terecht bij onze interieuradviseurs.

Ligt de prijs van een kast op maat voor mijn woning in Messelbroek veel hoger dan een standaard kast?

Het is niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw woning in Messelbroek komt te staan volledig naar wens te maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden met één van onze interieurexperts. Op die manier kunnen wij je optimaal adviseren en krijg jij de kast van je dromen.

Wordt mijn woning in Messelbroek opgemeten vooraleer de kast gemaakt wordt?

Jazeker! Wanneer je bij ons een offerteaanvraag doet, vragen we je de afmetingen van de ruimte waarin de kast moet komen door te geven. Op basis daarvan kunnen we een prijsofferte opstellen. Kies je ervoor om de kast effectief te laten maken, dan sturen we een vakman naar Messelbroek. Hij of zij zorgt voor een professionele opmeting.

Hoe deel ik de kast voor mijn woning in Messelbroek het beste in?

Voor de indeling van de kasten overlopen onze interieuradviseurs samen met jou wat je wenst op te bergen. Samen creëren we op die manier jouw ideale kastindeling. Wanneer je een afspraak hebt in één van onze showrooms, kan je die indeling onmiddellijk in 3D bekijken.