Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast van je dromen én komen ze installeren in Merksplas. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Merksplas

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Merksplas, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Merksplasse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Merksplas ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw Merksplasse woonst

DM-Line maatkasten? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Merksplasse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Merksplas installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

DM-Line bouwt maatkasten passend bij je woonst in Merksplas. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot snel!