Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je droomkast én komen ze installeren in Merksem. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Voor elke ruimte van jouw woning een inventieve oplossing

DM-Line maatkasten? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een ongewone vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Merksem installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te laten monteren in Merksem: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwalitatief. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Merksem, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je woonst extra in de verf zetten.

Unieke kasten met karakter

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Merksem worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Merksem. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot gauw!