Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Menen. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Menen

Een maatkast uit onze ateliers? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Meense woning. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Menen monteren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. hangmeubel living

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Menen

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Menen, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Meense woning extra in de verf. inbouwkast trap

Een unieke kast op maat van je woonst in Menen

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Menen ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Daardoor is ze 100% uniek.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst in Menen. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot gauw!