DM-Line bouwt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Jij vraagt, wij maken én komen de kast monteren in jouw stad. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van jouw Meense woning een creatieve oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Meense huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Menen plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk.

inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten met karakter

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw huis in Menen ten volle gerespecteerd worden. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Compleet uniek dus!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Meense woonst extra in de verf zetten.

maatkast zwart

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Menen

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat monteren in je woonst te Menen, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Menen

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Menen?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Menen, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Menen online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Meense woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Menen om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Menen om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Menen. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot snel!