Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Meldert. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Meldert

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Laat onze monteurs de kast op maat installeren in je woning te Meldert, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking. hangmeubel living

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Meldertse woning extra in de verf wordt gezet.

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Meldert

Een kast op maat van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Meldertse woning staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Meldert geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. inbouwkast trap

Unieke kasten op maat van je woonst in Meldert

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Meldert ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Op welk moment wordt mijn kast in Meldert geleverd?

De levertermijn van jouw maatkast in Meldert is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je een correcte schatting van de levertermijn alvorens je een bestelling plaatst? Dat kan uiteraard. Onze interieuradviseurs geven je een juiste tijdsindicatie mee.

Ik wil de maatkast voor mijn woning in Meldert graag online bestellen, kan dat?

Je maatkast van DM-Line kan helaas niet online besteld worden. Wel kan je online een offerteaanvraag indienen of een afspraak maken bij een winkel in je buurt. Wij vinden het belangrijk dat de kast die bij jou in Meldert komt te staan, volledig naar wens gemaakt is. Daarom adviseren we je om een gesprek aan te gaan met onze interieurexperts. Op basis daarvan kunnen we je droomkast maken.

Vindt er een opmeting plaats van mijn woning in Meldert vooraleer de kast gemaakt wordt?

Jazeker! Wanneer je bij ons een offerteaanvraag doet, vragen we je de afmetingen van de ruimte waarin de kast moet komen door te geven. Op basis daarvan kunnen we een prijsofferte opstellen. Kies je ervoor om de kast effectief te laten maken, dan sturen we een vakman naar Meldert. Hij of zij zorgt voor een professionele opmeting.

Welke materialen worden gebruikt voor het maken van mijn maatkast in Meldert?

Iedere kast van DM-Line wordt gemaakt met kwaliteitsmaterialen. In plaats van de gewoonlijk 18 mm-planken, maken wij gebruik van planken met een dikte van 25 mm. Daardoor zijn ze extra stevig en wordt doorbuiging voorkomen. Leer onze materialen gerust kennen in één van onze showrooms.