Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Meerle. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een hoogwaardige maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat plaatsen in je woonst te Meerle. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitvoering, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol. hangmeubel living

Voor elke ruimte van je woning in Meerle bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Meerlese woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Meerle geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Een unieke kast op maat van je woonst in Meerle

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Meerle ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus! inbouwkast trap

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je Meerlese woning extra in de verf zetten.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Meerle. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!