Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Meerhout. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Meerhout

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Meerhout, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking. hangmeubel living

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Meerhout

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Meerhout ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Meerhoutse huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. inbouwkast trap

Voor elke ruimte van je woning in Meerhout bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Meerhoutse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met speciale vormen? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Meerhout. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Meerhout. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!